Avagy mi fán terem az olcsó, mégis új ruha?

Egy kis fogalomtisztázás. 

Mindennapi, ám teljesen jogos kérdés, hiszen a nagyvárosok adnak otthont általában az outlet boltoknak, így egyáltalán nem meglepő, ha az átlagvásárló nem tudja hova tenni ezeket az üzleteket a kisebb településeken. Általában márkához kötjük az outleteket, ahová olyan darabok kerülnek, amiknek esetleg lejárt már a szezonalitása, de nem férnek el az üzletben, viszont eladni sem tudták őket és kidobni sem szeretnék, teljesen érthető módon. Bármilyen termék esetében találhatunk ilyen boltokat a nagyvárosokban, mi viszont úgy gondoltuk, hogy közelebb hozzuk mindenki számára ezt az élményt.

Fontos még az elején leszögezni:
  • Nem használt ruhákat árulunk (az outlet nem egyenlő a turkálóval)
  • Nem olcsó hamisítványok a nálunk vásárolt ruhadarabok
  • Ugyanolyan minőségűek, mint a márkaboltokban


De akkor, mégis mi van a mi boltunkban? 
Teljesen új, semmilyen mértékben sem használt, eredeti, címkés ruhadarabok, amiket külföldről hoztak be. Franciaország, Csehország, Lengyelország ahonnan a legtöbb ruha érkezik. A felvásárlások kizárólag termelőktől és kereskedőktől történnek, semmiféleképpen sem magánszemélyektől. 
Ezek a darabok vagy túltermelésből, kifutó szériából vagy bolti feleslegből származnak, ott bezsákolják őket és elküldik hozzánk.
Vannak egyaránt új- és régebbi kollekciókból is darabok, mivel kicsiny országunk el van maradva divat terén, így sokszor olyan darabok is kerülnek a polcainkra, amiket itthon még be sem mutattak. 
Többségében mindenből csak az az egy darab van, abban az egy méretben, nagy ritkaság, ha egy termékből több darabot is tudunk hozni, de szerencsés esetekben előfordul. 
Nagy és ismert márkák (pl.: Tom Tailor, Orsay) amik nagyobb mennyiségben megtalálhatóak, ám igyekszünk különlegesebb, kisebb márkákat is bemutatni (pl: Smashed Lemon, Cash Cash). 
Próbáljuk rugalmasan kezelni a készletünk, hogy mindenki találjon magára megfelelő darabot a legkisebb mérettől kezdve a legnagyobbig. Árainkat a lehetőségekhez képest a legalacsonyabb szinten tartjuk, de figyelembe kell vennünk az euró értékének változását, mivel nemzetközi piaci árakkal kell számolnunk. 

Tehát röviden: 
Az eredeti, ismert márka termékeit kínáljuk az eredeti ár töredékéért.

Máris jobban hangzik nem? 

Ráadásul spórolsz az utazási költségen és időn egyaránt, miközben olyan márkák közül is válogathatsz, aminek az országban csupán egy vagy két márkaboltja van. Ha nem jó rád a termék, ugyanúgy visszahozhatod, kérés esetén, eltesszük és megőrizzük, amíg el nem jössz érte, próbálunk lehetőségeink szerint minél többet segíteni a vásárlóinknak. Ugyanúgy rendelkezünk ajándékutalványokkal, törzsvásárlói kártyával, sőt, előre egyeztetés alapján vállaljuk azt is, hogy "adáskészre" becsomagoljuk a megvett ruhadarabot.

Megér egy próbát, nem?

Várunk téged is nagy szeretettel!
7000 Sárbogárd
Ady Endre u. 175/a

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése